Cocoamide DEA

Ürün Adı
Cocoamide DEA
Ticari İsim
Cocoamide DEA
CAS No.
Reach No.
Saflık
%85
Renk
Sarımsı
Görünüm
Viskoz Sıvı
Yoğunluk
1 gram/miligram
Gönderim Ülkeleri : Tüm Ülkeler
Kısa Açıklama

Cocamide DEA  (cocamide diethanolamine) hindistancevizi yağlarından elde  edilen yağ asitleri karışımının diethanolamin ile reaksiyona girmesiyle oluşan maddedir. Şampuan, duş jeli, sıvı  el sabunu gibi banyo ürünlerinde ve kozmetiklerde sıklıkla kullanılan emülsifiye edici maddedir.    

Cocamide DEA kozmetik ve kişisel hijyen ürünlerinde kullanımı, çoğunlukla bileşiğin       köpük oluşturma, kalitesini artırma ve stabilize     etme yeteneğine dayanmaktadır. Cocamide DEA içeren ürünlerin iyi köpürebilirliği, vücuttan ve saçtan yabancı maddelerin etkin bir şekilde çıkarılmasına ve ayrıca performansın diğer yönlerine önemli bir katkıda bulunur. Cocamide DEA köpürebilirliği, özellikle anyonik yüzey aktif maddelerle karıştırıldığında fark edilir.       

Cocamide DEA reolojik özellikleri       deterjan endüstrisinde      de başarıyla kullanılmaktadır. Bileşik, bir ürünün viskozitesini değiştirir ve böylece koyulaştırıcı bir madde görevi görür. Bu nedenle hem ev hem de profesyonel kullanım (endüstriyel temizlik, otomotiv kimyasalları) için deterjanlarda mükemmel bir kıvam maddesidir.